Mit navn er Anette Ejsing Christensen.Da jeg var barn vidste jeg at jeg ville arbejde med dyr og natur. Jeg var meget optaget af hvordan dyrene og naturen omkring mig havde det. Jeg blev meget påvirket af hvordan "man" behandlede dyr på gårdene omkring mig, ja, jeg forstod det simpelthen ikke - og gør det stadig ikke. Som teenager brugte jeg al min fritid og ferier på at arbejde med hunde, bl.a. hos Roger Abrantes. Jeg ønskede at uddanne mig i dyr, men der fandtes ikke noget dengang, med mindre man var dygtig til at sidde stille på et universitet!! Så jeg valgte at ville arbejde med miljø, og startede min min uddannelse. Desværre - blev den Afskaffet inden jeg blev færdig - så jeg måtte færdiggøre den sidste del af min uddannelse i en lidt anden retning. Selv om jeg endte med at blive laboratorie Tekniker, slap det med dyr og miljø mig ikke et sekund. I alle mine jobs har jeg passioneret, forfulgt mit mål - mindske forurening for miljøet og dyr og mennesker. Jeg har erstattet en del laboratoriemetoder til metoder, hvor man bruger frekvens/lys. Og det har været super spændende. 

Desuden har jeg tidligere haft træningshold for hunde og deres ejere og senere udelukkende rådgivning.

I 2011 starter jeg en webshop op sammen med 2 venner, der hedder Barfodet.dk .Siden sælger produkter, fysisk jordforbindelse, Nature's Design, saltpibe og Rockdust,der i sit princip er fra naturen. Super simple - og back to nature. 

I samme periode blev jeg mange gange gjort opmærksom på min evne for at kunne kommunikere med dyr, og testede det ud. Og ja. det gik op for mig at det har jeg altid kunnet!! Så der for startede jeg ud med min facebook side og nu denne side. Nu har jeg to ben at stå på, og en drøm er gået i opfyldelse om at arbejde selvstændigt og med emner der for mig er essentielle, DYR OG NATUR. 

Anette og Mester foran den store Grandis i baghaven - my sacred spot.