Feedback fra Frida efter 2 mdr.

Hej med dig og tak for hjælpen. Jeg har det meget bedre og jeg løber rask ud i haven hver dag og flere gange. Som du kan se er der nye og større dyr i havem, men jeg er heldigvis ikke sådan rigtig bange for dem, undrer mig bare over hvor de lige kommer fra. Berit som jeg bor sammen med, synes de er rigitg søde, men det gør ikke så meget, for hun har lært at sætte mig først og hjælper mig når jeg bliver usikker. Jeg er ikke usikker på de andre katte mere, og der kommer heller ikke så mange, de kan mærke at jeg sammen med Berit viser det er mit sted. jeg nyde når vi sammen går rundt og mærker mit sted af, det har gjort mig stærkere i forhold til de andre katte. Tak fordi du hjalp os til at forstå hinanden bedre.

Kærlig hilsen Frida og Berit.

Feedback:

Smukke Frida

tak for din tid med Frida det er meget spændende at læse det du har fundet frem til. Det giver rigtig god mening for mig hvordan du oplever Frida. Der er ikke noget som helt overrasker mig, men er blevet klar over vigtigheden af at jeg tager Frida alvorligt. Jeg skal udvise større tålmodighed når hun tøver med at gå ud og ikke tage beslutningen for hende.
Som du skriver er Frida glad ved at være ude sammen med mig. Hopper op til mig følges med mig og føler sig mere tryg. I forhold til andre katte og dem kommer der en del af i haven,er jeg for hurtig til at ville kalde dem til mig,på den måde respekterer jeg ikke at det er Fridas territorium .. 

 

Uddybende svar til Frida's mor:


- omkring territorium: ENDELIG ENDELIG  bak hende op i at din grund er hendes territorium. Jeg anbefaler at du IKKE snakker med andre katte på din grund. Måske endda jager dem ud af din grund eller i hvert fald er afvisende overfor dem.  Jeg accepterer ikke fremmed katte her i mit territorium, for at min kat kan have det det for sig selv. De vil komme alligevel, på andre tidspunkter, og normalt, kan de sagtens dele territorium, og finde ud af at komme på forskellige tidspunkter. Især i i byerne, hvor de bor tæt er det helt normalt, og uden problemer. Men der er ingen grund til at inviterer dem ind. Og selvfølgelig kan de som du skriver, mærke at Frida's selvtillid er ude af balance, og derfor "møver" de sig ind. Det er jo altid dejligt at få mere plads - især i en by, hvor de bor meget tæt.
Det er super vigtigt at hun får sit territorium tilbage, og dermed noget selvtillid. Så du må gå foran og vise Frida vejen. Det kan også hjælpe at du går med hende ud,  (laver en rutine), og at du "skridter" grunden af. Bruger 15 -20 min. hverdag, eller hvor lang tid det nu tager, udover det du ellers vil være ude. Tænk som en kat, når du går rundt på grunden,  gå langsomt rundt - og vær meget opmuntrende i stemmen - når hun går med, og især hvis hun, afmærker territorium, gnider mundvigene op af ting, også lade hende gøre det op af dig, lade hende gøre det på dine hænder, og være opmuntrende. og selvfølgelig hvis hun kradser op af et træ. Og hvis du har kradsetræ indendøre, så opfordre hende til at bruge det, og vær opmuntrende.  Så vil hun begynde at mærke at du bakker hende op, og det vil give hende selvværd igen.  mvh Anette

Feedback:

Dejlige Hallie

"Tak skal du have. Hallie kravlede hen til mig i samme sekund jeg åbnede din mail. Jeg var ved dyrlæge med Hallie i morges fordi i et stykke tid har været mere stille end hun plejer og jeg ville sikre mig at der ikke var noget fysisk galt med hende. Selvfølgelig fandt han ikke noget. Jeg var helt klar over hvilken besked jeg ville få fra dig. Havde godt en fornemmelse af at det var mig der var problemet. Tak for din og hallies kærlige opsang. Knus Helene"

Feedback:

Sensitive Frida

FEEDBACK FRA FRIDAS EJER:
HEJ ANETTE
TUSIND TAK FOR MAILEN. 
JEG VIL IØVRIGT FORTÆLLE AT JEG SYNES DU ER SUPER DYGTIG OG HAR RAMT PLET PÅ RIGTIGT MANGE MÅDER. DET VAR EN VIRKELIG GOD OG SPÆNDENDE OPLEVELSE.

Hej Anette

Tusind tak for din "samtale" med Laddi.

Jeg var så rørt at jeg græd da jeg læste det. Er sikker på at Laddi er lige så taknemmelig som jeg - tror du har hjulpet ham mere end du aner!

Feedback:

Skønne Luna

DU HAR RAMT SÅ MANGE VIGTIGE TING, OG DET BETYDER ALVERDEN FOR OS OG VORES FORHOLD TIL LUNA. VI FØLER OS SÅ HELDIGE OVER AT HAVE FÅET MULIGHED FOR AT SMUGKIGGE LIDT IND I LUNAS HOVED.